Register

A password will be e-mailed to you.

Po Sony predstavuje svoju mesačnú nádielku hier určených pre členov služby Xbox Live Gold aj Microsoft. Aké štyri tituly si zahrajú majitelia Xboxov počas júla 2019?

Na Xbox One si môžete vyskúšať výbornú plošinovku Inside od dánskych vývojárov z Playdead, ktorí stáli aj za nemenej kvalitným titulom Limbo. V ich druhej hre budeme opäť v roli chlapca prechádzať naprieč svetom budúcnosti plnom nástrah, v ktorom pracujú na ovládaní ľudských mozgov. Ďalšou hrou určenou na Xbox One je Big Crown: Showdown, kde si spoločne s ďalšími tromi priateľmi zabojujeme proti nepriateľom v troch rôznych svetoch.

Na Xbox One a Xbox 360 si budeme môcť vyskúšať legendárny titul Castlevania: Symphony of the Night, ktorý asi nie je potrebné zdĺhavo predstavovať. Opäť sa tak ocitneme v zámku Castlevania, tentokrát výhradne v roli Alucarda, ktorým je synom samotného Draculu. Posledným titulom, ktorý si zahráme počas júla 2019 na konzolách Xbox One a Xbox 360 je akčná adventúra Meet the Robinsons, ktorá sa inšpiruje svojou animovanou predlohou. S hlavnou postavou Wilburom Robinsonom budeme prechádzať vyše štyridsiatimi misiami za účelom opraviť stroj času.

Komentuj!