Register

A password will be e-mailed to you.

Red Dead Redemption 2 je bezpochyby výnimočným počinom, do ktorého sa množstvo hráčov úplne ponorilo a trávilo v ňom desiatky hodín hrania bez akejkoľvek prestávky. Správy zo zahraničia však nedávno spojili westernovú open world akciu so svetom filmov, keďže magazín The Sun zverejnil článok, v ktorom tvrdí, že režisér 25. snímky s Jamesom Bondom pozdržal nakrúcanie práve kvôli hraniu spomínaného eposu od spoločnosti Rockstar Games. 

Článok sa nezaoberá žiadnymi domnienkami a priamo usvedčuje režiséra prvej série detektívnych príbehov True Detective i nadchádzajúcej snímky o britskom agentovi 007, teda Caryho Joji Fukunagu, že natáčanie, štáb i hercov úmyselne zdržal kvôli osobnému niekoľkohodinovému hraniu pokračovania Red Dead Redemption. To by, samozrejme, pozdržalo celý plán natáčania a tým pádom by všetci herci, kameramani, osvetľovači a ďalší dôležitý štáb museli pracovať i mimo svojho tradičného času. Treba však upozorniť, že spomínaný magazín má tieto správy od anonymného zdroja, pričom je otázne či tieto informácie boli pred vydaním overené.

Samotný režisér však na svoju odpoveď nenechal dlho čakať a zo zverejneného instagramového príspevku je jasné, že svoju prácu berie seriózne. Cení si každého pracovníka, ktorý sa na nakrúcaní priamo alebo nepriamo podieľa a súčasne vysvetľuje, že v tejto profesii nie je čas na nejaký oddych alebo voľnočasové aktivity. Nepopiera, že je hráčom Red Dead Redemption 2, avšak tvrdí, že jeho postup hrou je stále zaseknutý na 63% a dodáva, že sa skutočne nahnevá v prípade, že mu niekto prezradí koniec hry predtým, než úspešne dokončí svoje práce na 25. filme s Jamesom Bondom.

Momentálne nie sú žiadne dostupné informácie o možných vyjadreniach zo strany hercov alebo štábu. Je však celkom možné, že by sa po vypustení tejto správy do sveta predsa len niekto ozval a prípadne potvrdil jej pravdivosť. Nikto tak zatiaľ neučinil, to však ešte neznamená, že sa tak nikdy nestane. Čo si o tom myslíte vy? Skutočne sa zručný režisér ponoril do realistického sveta divokého západu takým spôsobom, že zabudol na svoju zodpovednosť za nadchádzajúcu snímku alebo ide o vymyslené informácie?

Zdroj: LADbible

Komentuj!