Register

A password will be e-mailed to you.

Letný zľavový ošiaľ sa ani tento rok nezaobišiel bez serverových ťažkostí a ďalších klasických problémov. Momentálne však už všetko funguje bezproblémovo a mohli sme tak pre vás vybrať tie najzaujímavejšie ponuky, aké Steam aktuálne ponúka. 

Začneme pomerne netradične a odporučíme vám prvý diel výbornej mafiánskej ságy Yakuza 0, ktorý síce nedisponuje chronologickým prvenstvom, avšak stojí na počiatku celého eposu. Ak by ste o sérii náhodou ešte nepočuli, jedná sa o bojový titul s výbornou atmosférou východných krajín, kde na vás okrem početných bitiek čakajú i dlhé dialógy a miestami bizarné questy. Hra samotná sa môže chváliť výbornými animáciami počas tvrdých súbojov, skvelým ozvučením, pričom toto všetko je okorenené aj o rôzne zábavné minihry. Yakuza 0 je pri 50% zľave k získaniu za 9,99 €.

Ďalej tu máme ponurú vesmírnu akciu Prey, ktorá získavala výborné známky v zahraničí a jej žánrovú bravúrnosť docenila i naša recenzia. Pokiaľ máte radi poctivý prieskum kombinovaný s výbornou akciou, táto unikátna záležitosť od Arkane Studios vás bezpochyby zaujme. Odvážlivci sa dočkajú temnej atmosféry, výborného pocitu zo streľby i kvalitne vyrozprávaného príbehu. Na hru nadviazalo i DLC Mooncrash, ktoré je súčasťou ponúkanej edície. Nechýba v nej ani VR mód nazvaný Typhon Hunter. Digital Deluxe edíciu môžete získať pri 50% zľave za 19,99 €.

Nakoniec tu máme i novšiu hack and slash záležitosť Devil May Cry 5. Tá vyšla ešte v marci tohto roku a zožala pomerne veľký úspech. Išlo o návrat ku koreňom tejto značky a hra priniesla vyvážený žánrový zážitok, ktorému rozhodne nechýba krásne vizuálne spracovanie, stovky protivníkov, dunivý hudobný sprievod a, samozrejme, aj desiatky svižných útokov. I napriek tomu, že hra bola vydaná vo svete iba pred niekoľkými mesiacmi, dočkala sa až 34% zľavy a Devil May Cry 5 môže byť váš za 39,59 €.

Okrem toho stojí za zmienku i Assassin’s Creed Odyssey, ktorý pri 50% zľave môže byť váš za 29,99 €. Kráľovská edícia českého RPG Kingdom Come: Deliverance sa dočkala 13% zľavy a celá príbehová kampaň so všetkými DLC, ktoré spoločne ponúkajú viac ako sto hodín obsahu môžu byť vaše za 34,79 €. Tretie Dark Souls sa dočkalo až 75% cenového zvýhodnenia a tým pádom môže byť vaše za 14,99 €. Pre milovníkov infantilných skákačiek tej najvyššej kvality môžeme spomenúť Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, ktoré sa dočkalo 40% zľavy a môže byť váš za 23,99 €.

Na záver ešte musíme spomenúť, že tohtoročné zľavy sa nesú v duchu veľkých pretekov Grand Prix. K dispozícii však nie sú žiadne kartičky, pričom na úvod si môžete vybrať jeden z piatich dostupných tímov, ktorý budete zastupovať. Treba upozorniť, že samotné Valve vybralo počiny, ktoré si musíte zahrať a splniť v nich dané úlohy, aby vám bolo sprístupnené nitro. To následne zrýchli pohyb vášho tímu. Samozrejme, v takom prípade vás neminie odmena a za získané žetóny si môžete zakúpiť odznak pre profil, emotikony, pozadie, či päť eurovú zľavu. Podrobné informácie o pravidlách a priebehu pretekov nájdete na tomto odkaze.

Komentuj!