Register

A password will be e-mailed to you.

Už dlhšiu dobu sa povráva, že Nintendo pripravuje lacnejšiu verziu svojho hybridného zariadenia Nintendo Switch. Hoci sme sa na tohtoročnej E3 nedočkali potvrdenia priamo od japonskej spoločnosti, ubehlo iba pár dní a o neoficiálne “potvrdenie” sa postarala čínska spoločnosť vyrábajúca herné príslušenstvo.

Spoločnosť HonSon Gaming totiž rozposlala e-maily, v ktorých stojí, že pripravuje príslušenstvo pre Nintendo Switch Mini. Má sa jednať o púzdro, ochranné sklo na displej a podobne.

Samozrejme, ilustračné obrázky v e-mailovej správe neprezrádzajú oficiálnu podobu zariadenia, keďže ide o render, o ktorý sa postarali fanúšikovia. Určite by však daná spoločnosť neinformovala o tom, že ide vyrábať príslušenstvo k niečomu, čo ani neexistuje. Príslušenstvo by malo byť dostupné koncom tohto roku, takže je veľmi pravdepodobné, že sa lacnejšej verzie Switchu dočkáme niekedy pred vianočnou sezónou. Aspoň bude mať mnoho detí po stromčekom pekný darček, no nie?

Informáciu je potrebné brať s rezervou, no máme za to, že oficiálne oznámenie zariadenia je vzhľadom na početné úniky a náznaky iba otázkou času. Otázkou zostáva, či bude spolu s Mini variantov oznámená aj výkonnejšia a drahšia verzia, o ktorej sa taktiež už dlhšiu dobu povráva.

Zdroj: wccftech

Komentuj!