Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Cenega Czech s.r.o. v spolupráci so spoločnosťou Capcom oznámila, že už tento týždeň si budú môcť hráči zadarmo vyskúšať pripravovaný dodatok Iceborne do úspešného RPG Monster Hunter: World, a to v rámci bezplatného beta testu, ktorý bude prebiehať na platforme PlayStation 4 bez nutnosti vlastniť pôvodnú hru.

Beta test bude v prvom rade k dispozícii exkluzívne pre majiteľov predplatného PlayStation®Plus, a to od piatku 21. 6. 2019, 12:00 hod do pondelku, 24. 6. 2019, 12:00 hod. Následne sa uskutoční ďalší beta test pre všetkých užívateľov konzol PlayStation 4, a to od piatku 28. 6. 2019, 12:00 hod do pondelku, 1. 7. 2019, 12:00 hod.

V rámci beta testu budú mať hráči na výber z 3 úloh, pričom každá jedna z nich ponúkne inú obtiažnosť, a tak uspokojí ako nováčikov, tak aj veteránov série Monster Hunter. K dispozícii bude všetkých 14 typov zbraní aj s novými prvkami. V prípade, že hráči úspešne dokončia všetky úlohy na prvý pokus, získajú ako bonus 3 balíčky obsahujúce užitočné herné predmety, ktoré sa sprístupnia po zakúpení plnej hry Monster Hunter World: Iceborne Master Edition po jej vydaní.

Monster Hunter World: Iceborne Master Edition bude v predaji od 6. septembra tohto roku pre PlayStation 4 a Xbox One.

Zdroj: tlačová správa

Komentuj!