Register

A password will be e-mailed to you.

Ak patríte medzi priaznivcov platformy PlayStation 4, určite vám neuniklo, že česká pobočka Sony PlayStation začala v poslednej dobe robiť radosť svojim fanúšikom lokalizáciou first-party titulov. Remaster legendárneho MediEvilu, ktorý pôvodne vyšiel ešte na prvú PlayStation však predsa len dostane ešte o niečo väčšiu starostlivosť.

Z Českej republiky k nám totiž dorazila správa, že remaster hry MediEvil, ktorý vychádza 25. októbra tohto roku, dostane kompletnú českú lokalizáciu, a to vrátane dabingu! Zväčša sa hry lokalizujú iba v podobe titulkov, avšak v tomto prípade sa mladšie ročníky môžu tešiť aj na dabing, čo mnohým bezpochyby urobí radosť a užijú si tento počin ešte viac. Samozrejme, nemožno počítať s tým, že i ďalšie exkluzivity pre PlayStation 4 budú automaticky dostávať okrem titulkov i dabing, no občas motyka vystrelí, za čo si české zastúpenie Sony PlayStation zaslúži pochvalu.

Zdroje: tlačová správa, Instagram

Komentuj!

O autorovi

Prvé skúsenosti s hrami Martin zaznamenal v podobe napodobeniny NESu, ktorá niesla meno "Mortal Kombat III", ku ktorej bol pribalený cartridge žltej farby s 999 hrami. Medzi nimi sa nachádzali klasiky ako Mario, Duck Hunt, Double Dragon a pod. Neskôr zakotvil pri PC a PlayStatione, ktorého fanúšikom je dodnes. Herná scéna Martina baví aj v súčasnosti, novinky sleduje dennodenne a okrem hier sa venuje fotografovaniu. Od septembra 2016 pôsobí na pozícii šéfredaktora somhrac.sk.

Súvisiace príspevky