Register

A password will be e-mailed to you.

To, že sa postavičky z animovaných svetov ocitli na filmovom plátne so živými hercami sme už v minulosti niekoľkokrát zažili. Ako často sa však stáva, že sa filmový herec ocitne v hernom univerze a je hlavnou postavou bizarnej adventúry? Je len zopár naozaj kvalitných príkladov a jedným z nich je i titul Toonstruck, kde hlavnú rolu zohráva známy herec Christopher Lloyd. 

Drew Blanc je animátorom a tvorcom sveta Fluffy Fluffy Bun Bun Show. Jedná sa o program, v ktorom vystupujú rôznofarební zajačikovia a zaznamenal obrovský úspech. Drew má však za pomerne krátku dobu vymyslieť nové pestrofarebné postavičky do svojho programu, no vyskytne sa uňho kreatívny blok. Keď sa však jedného slnečného rána zobudí, jeho vlastný program ho vtiahne do vnútra televízie a hlavný tvorca sa stane súčasťou vlastnej show.

Áno, deväťdesiate roky boli poriadne bizarné a vznikol v nich i tento titul od Burst Studios, ktorý skombinoval hrané scény s klasickou hernou animáciou. Výsledkom bola inak typická point and click adventúra so všetkým, čo k danému žánru patrí a nechýbalo v nej teda hľadanie predmetov, ich následná aplikácia, či rozne minihry. Titul síce svojho času komerčne prepadol, ale obecne sa dá povedať, že táto kombinácia fungovala veľmi dobre a išlo o mimoriadne zábavnú záležitosť.

V prípade, že by ste si radi doplnili históriu videohier, prípadne vás zaujal tento kuriózny nápad, momentálne môžete získať Toonstruck úplne zdarma. Stačí kliknúť na tento odkaz, prihlásiť sa do svojho GOG.com účtu a následne len o niečo nižšie nájsť zelenú ikonku s nápisom Get it FREE. Zvyšok by ste mali bezproblémovo zvládnuť i bez našej asistencie. Neotáľajte však príliš dlho, nakoľko akcia je aktívna iba do štvrtej hodiny večernej dnešného dňa, nakoľko končí už 16. júna 2019.

Komentuj!