Register

A password will be e-mailed to you.

Poľské štúdio CD Projekt RED na E3 oznámilo port ich najznámejšej hry aj na konzolu Nintendo Switch. To znamená, že majitelia Nintendo Switch sa už tento rok tiež dočkajú úspešného RPG The Witcher 3: Wild Hunt a to v kompletnej edícii so všetkými prídavkami.

O prípadnom porte tretieho dielu Zaklínača na Switch sa dlhšie pochybovalo ohľadom na obrovský rozsah tohto RPG, ale už niekoľko týždňov pred E3 sa objavovali špekulácie, že sa tak naozaj stane. Oficiálne to bolo potvrdené na konferencii Nintenda a navyše spolu so základnou hrou majitelia konzole Switch dostanú aj DLC prídavky Hearts of Stone a Blood and Wine. Nebude chýbať ani ďalších 16 DLC, ktoré vyšli zdarma, čo dáva dokopy celkovo viac ako 150 hodín obsahu.

Port samozrejme neobišiel bez kompromisov vo vizuálnej kvalite, ako je to vidieť aj na oznamovacom traileri. Čo sa týka konkrétneho rozlíšenia, The Witcher 3 bude na Switchi v 720p dynamickom rozlíšení v docked móde a v handheldovom móde pôjde v rozlíšení 540p.

The Witcher 3: Wild Hunt — Complete Edition vyjde na Nintendo Switch na jeseň roku 2019. Ak si kúpite fyzickú kópiu, v balení dostanete aj nálepky, mapu a sprievodcu svetom.

Komentuj!