Register

A password will be e-mailed to you.

Post-apokalyptická akcia Rage 2 nás síce vyložene nenadchla, ale aj tak sme pozitívne prijali informáciu, že dostane dodatočný obsah vo forme dvoch platených DLC. Na svojej konferencii v rámci E3 2019 ukázala Bethesda prvé z nich, s názvom Rise of the Ghosts.

Prvé oznámenia o prídavkoch do pôvodnej hry pochádzajú ešte z mája tohto roku, ale na podrobnosti sme museli počkať až na tohtoročnú E3. Toto prvé DLC prinesie do Rage 2 nový príbeh, nepriateľskú frakciu, zbrane, schopnosti a vozidlá. Nebude chýbať ani nový bojový mech, nové lokality a cheaty (napríklad nízka gravitácia). Celkovo sa má celý prídavok zamerať na to, čo sa stalo s gangom Ghosts po udalostiach v pôvodnom Rage.

Rage 2 vyšlo v máji tohto roku na PlayStation 4, PC a Xbox One, takže na všetkých týchto platformách sa objavia aj obe DLC. Bethesda zároveň na svojej konferencia potvrdila, že toto DLC vyjde až neskôr v tomto roku, pretože pôvodne sa predpokladalo vydanie už v auguste a na jeseň malo nasledovať druhé DLC, ktoré však zatiaľ ešte nemá ani názov.

Komentuj!