Register

A password will be e-mailed to you.

Jedenásty diel série Ghos Recon s podtitulom Breakpoint vyjde už 4. októbra tohto roku a preto mu bola logicky venovaná pozornosť aj na tlačovej konferencii E3 v rámci tohtoročnej E3. Pôjde o podobne vydarený titul ako bol predchádzajúci Wildlands?

Hlavným antagonistom titulu Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint je bývalý Ghost Cole D. Walker v podaní známeho herca Jona Bernthala (seriál The Punisher). Ten sa dokonca objavil i na samotnom pódiu, kde povedal niekoľko slov k hre a jeho účasť vzbudila patričné ovácie. Pokiaľ by vás zaujímala kompletná prezentácia tohto titulu, môžete si ju pozrieť prostredníctvom nižšie uvedeného videa. Jednotlivé ukážky sú pre zmenu uvedené na konci článku. V prípade, že sa chcete dozvedieť viac informácií o samotnej hre, odkážeme vás na náš starší informačný článok.

Pomerne zaujímavou informáciou je, že sa chystá aj menší crossover a hru v budúcnosti doplní obávaný Terminátor. Nie je to až tak prekvapivé, nakoľko vo Wildlands sa svojho času objavil Predátor, a to v rámci špeciálneho eventu, takže aj tentoraz môžeme zrejme očakávať niečo podobné. To je však čo zatiaľ vieme, nakoľko vývojári boli pomerne skúpi na slovo. Nesmieme zabúdať ani na predstavenie komunitného programu s názvom Ghost Recon Delta Company, ktorý bude pokrývať prakticky všetko, čo sa týka tejto značky, od streamov, diskusných fór, až po cosplaye.

Na záver sa ešte hodí zmieniť, že pred vydaním hry prebehne uzavretá beta, ktorá bude prístupná od 5. septembra 2019. Prístup do nej získate buď predobjednávkou hry, alebo môžete jednoducho vyskúšať svoje šťastie a prihlásiť sa do nej na tomto odkaze. Na oplátku si ju budete môcť vyskúšať už mesiac pred tým, ako sa oficiálne objaví na platformách PC, PlayStation 4 a Xbox One. Tešíte sa na nový Ghost Recon?

Komentuj!