Register

A password will be e-mailed to you.

Na PC Gaming Show predstavilo vývojárske štúdio Rebellion Developments ďalší prírastok do svojej zombie série Zombie Army, čo je pôvodne spin-off známej série Sniper Elite.

Príbeh Zombie Army 4: Dead War sa bude odohrávať v roku 1946 a ako skupina hrdinov budete v Taliansku bojovať proti armáde nacistických zombies z prísne tajného projektu Plan Z. Pôjde o klasickú kooperatívnu akciu až pre štyroch hráčov, pričom nebude chýbať veľké množstvo nových schopností a zbraní. Boli však sľúbené aj novinky v podobe nadprirodzených schopností hlavných hrdinov, takže už môžu aj strieľať blesky či dokonca ohnivé gule. Samozrejme, pritom ostáva prítomná aj schopnosť röntgenovej vízie pri správnom zásahu nepriateľa z minulých dielov.

Zombie Army 4: Dead War síce nemalo presne určený dátum vydania, avšak malo by vyjsť začiatkom budúceho roka na PlayStation 4, Xbox One a PC. Tu je však nutné upozorniť, že titul bude dostupný len na Epic Games Store a na Steam verziu si budeme musieť počkať celý nasledujúci rok.

Komentuj!