Register

A password will be e-mailed to you.

Na tohtoročnej konferencii E3 nové vývojárske štúdio Onimux Games zverejnilo gameplay trailer na svoju prvotinu Starmancer. Tvorcovia tvrdia, že na hre pracujú už štyri roky, avšak naplno sa jej začali venovať až teraz. Vydavateľom tejto hry je štúdio Chucklefish.

Štúdio má už za sebou úspešnú kampaň na Kickstarteri, kedy sa mu podarilo vybrať požadovaných 40 tisíc dolárov už behom necelých troch dní. Ich najnovší počin, Starmancer je izomentrický, futuristický simulátor budovania kolónií vo vesmíre. Hráč sa v nej zhostí role umelej inteligencie, ktorá sa stará o budovanie a rozvoj kolónie. Podľa slov samotných tvorcov, titul bude obsahovať možnosť budovania vesmírnych prístavov, či rôznych tajných laboratórií, alebo ľudských fariem. Kolóniu však bude nutné brániť proti rôznym druhom sabotérov, či takzvaným vesmírnym kanibalom.

Vizuál je vytvorený v pixel-artovej grafike, ako je už pre vydavateľa Chucklefish typické. Žiadne ďalšie podrobnosti neboli zverejnené, ale môžete si aspoň pozrieť čerstvý trailer z E3 2019.

Komentuj!