Register

A password will be e-mailed to you.

Na PC Gaming Show nechýbalo ani štúdio Frontier Developments, ktoré tu predstavilo svoj nový projekt s názvom Planet Zoo. Tentoraz má ísť o duchovného nástupcu legendárneho Zoo Tycoonu, avšak s komplexnejšími mechanikami.

Vývojári z Frontier Developments už majú so žánrom tycoon bohaté skúsenosti, keďže ich predchádzajúce počiny, konkrétne Planet Coaster a Jurassic World Evolution sa vyznačovali vysokou návykovosťou a kvalitami. Duchovný nástupca legendárneho Zoo Tycoonu nám umožní si postaviť svoju vlastnú zoologickú záhradu a starať sa o ňu. To zahŕňa výber a riadenie zamestnancov, potrebu sa postarať o návštevníkov a samozrejme najmä o zvieratá. Každé zviera však vyžaduje špecifické podmienky pre úspešný chov, takže potreby napríklad levov, či tigrov sú výrazne odlišné od medveďov.

Tento manažment vlastnej obrovskej zoologickej záhrady si budeme môcť zahrať na jeseň, konkrétne 5. novembra tohto roku, kedy Planet Zoo vyjde na platforme PC. Ešte predtým však je prisľúbené vydanie betaverzie počas tohtoročného leta.

Komentuj!