Register

A password will be e-mailed to you.

Vývojári zo štúdia Ubisoft Quebec na E3 oznámili, že menšia časť ich štúdia už istý čas pracuje na akčnej adventúre s prvkami RPG pod názvom Gods and Monsters. Titul je určený skôr pre nižšie vekové kategórie a svojim konceptom aj vizuálom pripomína sériu The Legend of Zelda od Nintenda.

Štúdio Ubisoft Quebec bolo svojho času zodpovedné za vývoj úspešného Assassin’s Creed Odyssey, avšak pri porovnaní s týmto titulom je tu hneď niekoľko rozdielov. Gods and Monsters je menšie, určené skôr pre nižšie vekové kategórie a v neposlednom rade sa vyznačuje štylizovaným vizuálom, pripomínajúcim farebnejšiu verziu kultovej značky The Legend of Zelda. Zhostíme sa úlohy mladej Fenyx, ktorá sa pokúša vrátiť gréckym bohom vládu nad Olympom. Celá hra sa odohráva na Isle of the Blessed, ktorý ovládajú zlé mytologické príšery a vy sa musíte postaviť nielen im, ale aj hlavnému nepriateľovi Typhonovi.

Žánrovo je titul ťažšie zaraditeľný, samotný vývojári ho popisujú ako akčnú adventúru v otvorenom svete, kde ale nebudú chýbať ani unikátne schopnosti priamo od bohov, či rozličné environmentálne hádanky, dungeony a iné nástrahy.

Gods and Monsters vyjde 25. februára 2020 na platformách PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch a PC. Hra bude dostupná v ponukách Uplay+ a Google Stadia.

Komentuj!