Register

A password will be e-mailed to you.

Funcom už dávnejšie v tomto roku prezradil, že pracuje na nových projektoch zo sveta Barbara Conana. Conan Exiles sa stretol i v našej recenzii so slušným úspechom, strategické spracovanie krvavých vojen dopadlo o niečo horšie, no  a počin s podtitulom Chop Chop bol považovaný za žart. Trailer pre túto novinku totiž vyšiel na prvého apríla a nebol braný vážne. PC Gaming Show na E3 však dokázala, že sa jedná o ozajstný titul, ktorý si budeme môcť zahrať. 

Titul pripomína napríklad jednoduché Castle Crashers, ktorý si pozornosť získalo vďaka kreslenému spracovaniu a zbesilej hrateľnosti, kde ste spolu s ďalšími hráčmi sekali hordy protivníkov. Chop Chop sa očividne vydáva veľmi podobnou cestou, zhostíte sa úlohy jedného z barbarov, pričom budete cestovať naprieč lokáciami, v ktorých sa nachádza loot a obludy, ktoré treba zbaviť ich biednej existencie. Do bojov sa, aspoň podľa traileru, môžete pustiť i s ďalšími hráčmi, kde by sa maximálny počet hráčov mal zastaviť na čísle štyri. Zastúpený je i roguelike prvok, čiže úmrtie by mohlo skutočne niečo znamenať.

Zo zabitých protivníkov padajú zlaté mince, ktoré využívate na nákup nových zbraní, možno i vybavenia. Úmrtie vám vybavenie zrejme vynuluje, prípadne stratíte všetky získané mince. Nakoniec môžeme skonštatovať, že sa postavíme i veľkým bossom. Conan Chop Chop je už technicky za rohom, keďže vyjde už 3. septembra 2019. Tešiť sa naň môže majitelia konzol PlayStation 4, Xbox One, Nintenda Switch a osobných počítačov. Ešte upozorňujeme, že čoskoro sa dočkáme i gameplay videa, nakoľko v Los Angeles, teda priamo na E3 je dostupná hrateľná ukážka.

Komentuj!