Register

A password will be e-mailed to you.

O filmovej adaptácii značky Tom Clancy’s The Division s povráva už nejaký čas. Na tlačovej konferencii Ubisoftu na tohtoročnej E3 sme sa každopádne dozvedeli niekoľko nových informácií.

Ak ste však čakali aspoň krátky teaser, potom asi budete sklamaný. V prvom rade bolo potvrdené to, čo sa už vie dlhší čas a to že hlavné roly vo filmovej verzii stvárnia uznávaní herci Jake Gyllenhaal a Jessica Chastain. Samotný titul bude režírovať David Leitch, ktorý stál za prvým Johnom Wickom, či Deadpoolom 2 a najnovšie pripravuje očakávaný spin-off série Rýchlo a zbesilo s podtitulom Hobbs & Shaw. Najnovšie sme sa však dozvedeli aj meno scenáristu, ktorým je Rafe Judkins známy hlavne zo seriálovej tvorby (My Own Worst Enemy, Chuck, Marvel’s Agents of SHIELD). Zďaleka najzaujímavejšou informáciou je však spôsob distribúcie, nakoľko táto herná adaptácia sa neobjaví v kinách, no výlučnej na streamovacej platforme Netflix.

Okrem toho sa bližšie predstavil aj už skôr oznámený komediálny seriál Mythic Quest: Raven’s Banquet, na ktorom sa taktiež podieľa Ubisoft Motion Pictures. Ten bude pre zmenu k dispozícii na streamovacej službe Apple TV+ a bude sa zaoberať vývojom fiktívnej MMO hry. Stoja za ním tvorcovia uznávaného serialu It’s Always Sunny in Philadelphia a jednu z úloh stvárni aj Ashly Burch (Chloe z Life is Strange). Samotného seriálu sa dočkáme s určitosťou ešte tento rok, no viac zatiaľ nie je známe.

Komentuj!