Register

A password will be e-mailed to you.

Len pred dvomi dňami EA predstavilo prostredníctvom svojej akcie EA PLAY nový Star Wars titul. Na svojej osobnej konferencii však režisér projektu prezradil, že sa dočkáme ešte ďalšej ukážky na klasickej E3. Tak sa skutočne stalo a Star Wars Jedi: Fallen Order sa dočkal nového traileru. 

Ten v zásade neprezrádza nič nové a funguje iba ako lákadlo na plnú hru. Servíruje dynamicky zostrihané súboje plné krásne spracovaných efektov a súčasne pridáva niekoľko nových scenérií, kde je vrcholom šplh na legendárny AT-AT, ktorý budeme chvíľu i ovládať. Respawn Entertainment si však pomerne dobre stráži informácie o ďalších planétach, keďže je i v tejto ukážke vidíme najmä lesný Kashyyyk. V prípade, že by ste sa radi dočítali o hre niečo viac, môžeme vás odkázať na starší článok, kde podrobne rozoberáme gameplay z tohto počinu.

Včera sa však ešte potvrdilo i to, že vo Fallen Order si nebudeme môcť vyberať medzi svetlou a temnou stranou sily, takže príbeh by mal byť v tomto ohľade lineárny. Trailer je každopádne pomerne pompézny a skutočne pripomína niečo, čo spadá do univerza veľkolepých Hviezdnych Vojen. Na pôvodnom dátume vydania sa stále nič nemení a titulu sa dočkáme už 15. novembra 2019, presnejšie na platformách PlayStation 4, Xbox One a, samozrejme, aj PC.

Komentuj!