Register

A password will be e-mailed to you.

Final Fantasy VII je legenda. Bez ohľadu na to, či ste tento titul hrali alebo nie, kultová hra z roku 1997 patrí medzi najlepšie počiny, ktoré žáner JRPG priniesol. Fanúšikovia neustále volali po modernom prepracovaní, pričom sa dočkali počas E3 2015, kedy spoločnosť Sony na svojej tlačovej konferencii návrat legendy potvrdila. A teraz už aj vieme, kedy sa hry dočkáme.

Dátum vydania Final Fantasy VII Remake sa fanúšikovia dozvedeli počas koncertu Final Fantasy VII: A Symphonic Reunion, kde ich osobnou návštevou poctil Tetsuya Nomura (režisér hry) a Yoshinori Kitase (producent remaku). Tieto dve, pre vývoj titulu, kľúčové persóny fanúšikom prezradili, že ich čakanie na remake sa skončia budúci rok, konkrétne 3. marca. Hra v tento deň dorazí na iba konzolu PlayStation 4, čo však nie je žiadne prekvapenie, nakoľko táto informácia je známa už dávno.

Svoje čakanie si môžete skrátiť aj novou ukážkou, ktorá nebude jediná, nakoľko počas noci z dneška na zajtra (o 3:00 hod. nášho času) má v rámci E3 2019 prezentáciu Sqaure Enix, kde by sme sa o jednej z najočakávanejších hier súčasnosti mali dozvedieť ďalšie informácie.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!