Register

A password will be e-mailed to you.

LEGO tituly boli vždy veľmi populárne, no len jedna séria je tak masívna, že sa dočkala už štyroch veľkých titulov a jednej kompletnej kolekcie. Áno, je to práve LEGO Star Wars, ktorý sa po vydaní posledného filmu dočká titulu The Skywalker Saga so všetkými jej deviatimi filmami. 

Konferencia Microsoftu priniesla i takéto dobré správy. Vracajú sa tak ikonické dve trilógie, ktoré snáď nebudú nijak upravované a zachovajú si teda príjemnú infantilnosť a detskú hravosť. Premiérový trailer by mohol naznačovať, že uvidíme len drobnejšie grafické oprášenie, ktoré by bolo žiadúce. Všetky tri ságy by mohli byť prepojené veľkou hub úrovňou, ostatne identicky tomu bolo i pri LEGO Star Wars The Complete Saga. Menší problém tkvie v tom, že Force Awakens sa odohrávalo v otvorenom svete a je naozaj otázne, akým spôsobom vývojári skĺbia všetko dokopy, no rozhodne sa nejedná o nesplniteľnú úlohu.

Už v roku 2020 sa tak môžete tešiť na ďalšie divoké narábanie so svetelným mečom, jednoduché súboje s kockovými protivníkmi, tonu platformovia, súboje s blastermi alebo príjemné logické hádanky. Toto všetko v bezkonkurenčne najväčšej LEGO hre aká doposiaľ vyšla. Novo pridané však sú posledné dva filmy, ktoré sa takéhoto spracovania ešte nedočkali a zatiaľ nepoznáme ich rozsiahlosť. Siedmy diel mohol hráčom zabrať tridsať, či štyridsať hodín a mnohí by tak ocenili identický rozsah. Na gameplay zábery si však zrejme ešte chvíľku počkáme, keďže sme doposiaľ nevideli in-game trailer.

Komentuj!