Register

A password will be e-mailed to you.

Na tohtoročnej tlačovej konferencii E3 2019 nás neminul ani dlho očakávaný titul Gears 5, teda už šiesty diel série Gears of War. Okrem prezentácie nového traileru sme sa však dozvedeli aj to najpodstatnejšie.

Gears 5 vyjde 10. septembra 2019 na PC a Xbox One. Majitelia Xbox Game Passu Ultimate si však hru zahrajú už o štyri dni skôr. Nový trailer ukazuje postavu Kait Diaz, ktorá trpí nejakou chorobou. Hráčov asi bude zaujímať informácia, že Gears 5 má obsahovať doteraz najväčšiu kampaň a rovno päť režimov. Jedným z nich je režim Escape, kde okrem úteku pred nebezpečnými plynmi budeme utekať aj pred hordou nepriateľov.

Ak si Gears 5 predobjednáte, tak automaticky získate aj postavu a zbraň Terminátora. Ak by sa vám to málilo, k dispozícii bude aj špeciálna edícia – na ňu si však vyhraďte okolo 270 dolárov, nakoľko vám ponúkne i drona, No a ak náhodou nevlastníte PC, či Xbox One, ale máte doma smartfón, tak si môžete zahrať aspoň titul Gears POP!, ktorý taktiež nechýbal na tlačovej konferencii Microsoftu.

Komentuj!