Register

A password will be e-mailed to you.

Jedna z posledných tlačových konferencií pred samotnou výstavou E3 je pred nami. Ako už býva zvykom, pondelňajší večer nášho času patrí francúzskemu Ubisoftu. A asi jediná vec, ktorá nám vŕta hlavou je, či konečne uvidíme nový Splinter Cell.

Pozrime sa však na to, čo nás čaká a neminie. Je jasné, že sa dočkáme nových informácií o Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint. Hru sme síce už videli, ale Ubisoft si pre hráčov určite prichystal nejaké dodatočné informácie. Bolo by zvláštne, ak by sme sa nedočkali tanečného čísla, ktoré oznámi nový ročník Just Dance, nakoľko bez tejto vsuvky si už tlačovku Ubisoftu ani nedokážeme predstaviť.

Oficiálneho oznámenia by sa mal dočkať titul Roller Champions, ktorý by mal byť odpoveďou Ubisoftu na Rocket League. Hra už vopred leakla, no plnohodnotné predstavenie sa doposiaľ neuskutočnilo, takže je najvyšší čas a aj ideálna príležitosť. Potvrdené je aj plnohodnotné oznámenie Watch Dogs Legion, ktoré podľa všetkého bude jedným z highlightov dnešnej konferencie.

Teraz poďme na špekulácie. Ubisoft má v príprave Avatar titul, ktorý by sa mohol ukázať, ale veľmi tomu neveríme. Internetom kolujú aj informácie o pripravovanom RPG v štýle The Legend of Zelda: Breath of the Wild, čo by mohlo byť príjemné prekvapenie, ak by sa tieto dohady potvrdili. Titul Skull & Bones bol odložený na budúci rok, no aspoň v krátkosti by sa ukázať mohol.

Nové informácie by sme sa mohli dozvedieť aj o ďalšom plánovanom obsahu pre Tom Clancy’s The Division 2, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege a nedávno vydanej stratégii Anno 1800. Ubisoft sa pomerne výrazne angažuje do streamovacej služby Google Stadia, takže možno uvidíme aj niečo z tejto oblasti. Zabudnúť nesmieme ani na Ubisoft Pass, a teda obdobu Xbox Game Passu. Podľa všetkého by mala byť konferencia E3 zaujímavá. V redakcii sme zvedaví, čo nám Ubisoft ukáže a dúfame, že to bude stáť za to. Konferencia štartuje o 22:00, dovtedy je možné prostredníctvom nižšie priloženého videa sledovať pre-show.

Komentuj!