Register

A password will be e-mailed to you.

Poslednou dobou sa o spoločnom hernom projekte spisovateľa George R. R. Martina a štúdia FromSoftware hovorilo stále častejšie a v čistejších kontúrach, kde sa už skutočne zdalo, že táto spolupráca je reálna. To sa nakoniec konečne oficiálne potvrdilo a nám bol sčasti ukázaný Elden Ring. 

S obrázkom zverejnený text hovorí, že Elden Ring je titulom vyvíjaním FromSoftwarom a, pravdepodobne, vydávaný Bandai Namco Entertainment, s ktorým už japonské štúdio v minulosti spolupracovalo. Príbeh by sa mal odohrávať vo fantasy svete, vytvorenom samotným Hidetaka Miyazakim a George R. R. Martinom. V ňom by sa malo skrývať ako nebezpečenstvo, tak aj dobrodružstvo zároveň. Hrateľnosť nám nebola bližšie predstavovaná, takže v tomto prípade vás môžeme odkázať na náš starší článok.

GR, čo malo naznačovať spojenie Great Rune, mal byť údajne iba pracovný názov tohto projektu. Už vieme i to, že nepôjde o exkluzivitu, keďže Elden Ring by mal vyjsť na konzolách PlayStation 4, Xbox One a, samozrejme, i na osobných počítačoch. Bližšieho dátumu, prípadne akéhosi traileru sme sa síce nedočkali, no momentálne prebiehajúca E3 by mohla naznačovať, že titul bude predstavený práve na tomto mieste. Koniec koncov, Microsoft, ktorého konferencia sa začína dnes o desiatej hodine večernej sľubuje množstvo celosvetových premiér a je možné, že Elden Ring uvidíme práve tam.

Zdroj: PC Gamer

 

Komentuj!