Register

A password will be e-mailed to you.

Madden patrí spolu značkami FIFA a NHL medzi hlavné ťahúne spoločnosti EA Sports. U nás táto séria nie je až taká obľúbená, no jej relevancia je potvrdená svetovými číslami. Čo všetko ponúkne Madden NFL 20?

Už dávnejšie vieme, že Madden NFL 20 vyjde 2. augusta 2019. V rámci Early Accessu sa však dostanete do hry už 31. júla a ak sa náhodou zúčastníte uzavretej bety,  potom dokonca ešte skôr, konkrétne 14 až 16 júna 2019. Avšak váš progres sa po bete vymaže.

Veľkou novinkou je kampaň Face of the Franchice. V tomto režime si vytvoríte svojho hviezdneho Quaterbacka, ktorý sa stane budúcou hviezdou NFL, pričom začnete už na škole. Ďalej bude prítomný i Scenario Engine, ktorý vám bude hádzať pod nohy dynamické výzvy ponúkajúce šance na zlepšenie vášho hráča.

Zaujímavo pôsobia aj X-Factor schopnosti, ktoré však budú špecifické pre skutočných hráčov. Napríklad Quarterback Patrik Mahomes, ktorý je i na cover arte, bude môcť vďaka nim prihrať o 15 yardov ďalej ako jeho kolegovia. Podobne to bude aj pre iných hráčov, ktorým sa zlepší šprint, chytanie, prerazenie obrany a tak podobne. Tieto schopnosti budú prideľované špeciálne na základe ich skutočných predlôh. Vráti sa aj Pro Bowl, ktorý bude obohatený práve o X-Factor schopnosti. Tento špeciálny faktor však budú vyvažovať špeciálne protischopsnosti, takže hra sa zmení takmer na šachy.

Prepracovaním prejdu aj hracie knihy, no ich názvy vám povedia viac, ak ste skalný fanúšik tohoto športu. Pribudnú aj trick playe. Jedinečnosť nového dielu by mali zabezpečiť aj špecifické animácie jednotlivcov, či tímov. Madden NFL 20 budete môcť získať za 59,99 $, pričom Superstar edícia bude o 20 $ drahšia. K nej však dostanete i balíček pre Ultimate Team. K dispozícii bude i Ultimátna edícia, ktorá bude bude stáť 99,99 $, a dostanete k nej až 15 balíkov pre UIltimate team a ďalšie bonusy.

Komentuj!