Register

A password will be e-mailed to you.

Najväčšia herná výstava E3 je doslova za rohom. Ako už býva zvykom, pred samotným otvorením brán výstaviska sa známe spoločnosti prihlásia o slovo prostredníctvom tlačových konferencií, pričom tento rok tomu nebude inak. EA už niekoľko rokov dáva prednosť vlastnej akcii EA a zmena sa neudeje ani tento rok. Teda až na jednu.

EA totiž tento rok neplánuje štandardnú tlačovú konferenciu, ale 30 minútové bloky, ktoré bude venovať rôznym hrám. Zahájenie je naplánované o 18:15 nášho času, kedy EA spustí odpočet do zahájenia EA Play. Prvá hra sa k slovu dostane o 15 minút neskôr.

O 18:30 totiž po prvý raz uvidíme gameplay zábery z hry Star War Jedi: Fallen Order od Respawn Entertainment. Úniky na internete hovoria, že pravdepodobne uvidíme inú Star Wars hru, než očakávame, no to sa už musíme nechať prekvapiť. Hovorí sa i o tom, že súbojový systém bude skôr v štýle “soulsoviek”, čo by bolo prekvapením.

O 19:00 sa môžu tešiť priaznivci Apex Legend a o 19:30 zase hráči, ktorí ešte nezlomili palicu nad hrou Battlefield V. Od 20:00 sa preladí na športovú tematiku, keďže sa dozvieme novinku o FIFA 20 s novým režimom Volta Football, ktorý pripomína dnes už neaktívnu sériu FIFA Street. O 20:30 dorazí ďalší futbal, no pre zmenu americký. Reč je, samozrejme, o Madden NFL 20, ktorý je aktuálne spolu s FIFOU najpredávanejšou športovou sériou. O 21:00 pre zmenu prídu na rad informáciu spojené s The Sims 4.

Zaujímavé je, že nepadla zmienka o EA Originals, a teda menším hrám pod záštitou EA. V minulosti sme vďaka tomu dostali hry ako Unravel, A Way Out, Fe, pričom už budúci mesiac príde Sea of Solitude. Neplánuje snáď EA nič nové pod touto hlavičkou, alebo nás chce iba spoločnosť prekvapiť? Ticho je aj okolo Anthem, a to práve toto zakopnutie od BioWare by potrebovalo nejaké zásadné novinky ako soľ. To je zhruba všetko, čo od EA čakať. Nižšie nájdete video, kde bude možné EA Play 2019 sledovať.

Komentuj!