Register

A password will be e-mailed to you.

EA Sports oficiálne predstavili ďalší ročníku futbalovej série FIFA, tentokrát pod názvom FIFA 20. V ňom sa pre zmenu pozrieme aj do ulíc, kde si zahráme tradičný pouličný futbal.

FIFA 20 ponúkne oproti svojmu predchodcovi opäť množstvo rôznych úprav a vylepšení. Zmenami majú prejsť napríklad ľučky, penalty, prieme kopy, ale aj strely z voleja. Toto je však niečo, čo EA Sports vylepšujú každý rok. Veľkou novinkou bude každopádne režim Volta Football, ktorý nás vráti no našich detských čias, kedy sme na ulici hrávali futbal. Možnosť hrania bude klasicky pre 3v3, 4v4 a 5v5. Vo FIFA 20 sa tak ocitneme v uliciach rôznych metropol, v ktorých budeme môcť ukázať, čo všetko dokážeme s loptou.

Gameplay sme, žiaľ, nevideli, ten nám vývojári odhalia až niekedy v polovici júla tohto roku. Nasledovať ho bude režim Ultimate Team, kariéra a Pro Kluby. FIFA 20 vyjde 27. septembra 2019 na PC, PlayStation 4, Xbox One, avšak očakáva sa aj vydanie na PlayStation 3, Xbox 360, či Nintendo Switch (Legacy Edition).

Komentuj!