Register

A password will be e-mailed to you.

Štúdio Rebellion je hráčom známe najmä vďaka značke Sniper Elite, avšak na konte majú množstvo ďalších hier. Medzi nimi je aj spin-off k spomínanej ostreľovačskej sérii, ktorá najprv vychádzala pod názvom Sniper Elite: Nazi Zombie Army, avšak v súčastnosti už ju poznáme iba pod Zombie Army.

Naposledy sme s nemŕtvymi mohli bojovať v roku 2015, kedy vyšiel titul Zombie Army Trilogy, ktorý okrem zremastrovaných prvých dvoch dielov priniesol aj úplne nový diel s číslom tri. A ako naznačil únik na španielskom Amazone, armáda nemŕtvych sa opäť chystá do boja.

Štúdio Rebellion koncom mája naznačilo, že má v príprave jeden doposiaľ neoznámený titul, ktorým podľa všetkého je práve Zombie Army 4: Dead War. Blíži sa najväčšia herná výstava E3, kde by malo dôjsť počas tlačovej konferencie PC Gaming Show k oznámeniu “tajného” projektu z dielne Rebellionu.

Aby toho nebolo málo, na Amazone boli rovno zverejnené aj konkrétnejšie informácie. Hra by sa mala odohrávať v roku 1946, pričom ak si hráči mysleli, že je hrozba zažehnaná, tak boli na omyle. Európa je totiž v troskách, zničená hanebným “Plánom Z”. Führerove hordy nemŕtvych sú späť v plnej sile a bude iba na vás, či sa tejto hrozbe postavíte osamote, alebo v kooperácii s ďalšími troma hráčmi.

Kľúčové prvky Zombie Army 4: Dead War by mali byť nasledovné:

  • Strašidelná nová kampaň pre jedného až štyroch hráčov
  • Epické zbrane, skilly a vylepšenia
  • Najväčší režim horda vôbec
  • Návrat X-ray pohľadu, ktorý detailne ukazuje zásahy a odtrhávanie orgánov po zásahoch

Zdroje: PlayStation LifeStyle, Gematsu

Komentuj!