Register

A password will be e-mailed to you.

Franšíza Jumanji je známa priaznivcom kníh a najmä filmovej scény, keďže na pôvodný film z roku 1995, kde sa v hlavnej úlohe predstavil dnes už nebohý komik Robin Williams, mimoriadne úspešne nadviazal v roku 2017 druhý film s názvom Jumanji: Welcome to the Jungle. Za zmienku stojí aj film Zathura: A Space Adventure z roku 2005, ktorý bol z rovnakého sveta, avšak napriek výborným recenziám v kinách mnoho vody nenamútil. Už tento rok v decembri sa priaznivci Jumanji dočkajú ďalšieho pokračovania, v ktorom sa vráti ústredná štvorica postáv, stvárnená hercami Dwaynom “The Rock” Johnsonom, Jackom Blackom, Kevinom Hartom a Karren Gillan. A ako sme sa dozvedeli, tretí film predbehne ešte hra s názvom Jumanji: The Video Game.

Tá totiž dorazí v novembri tohto roku a bude čeliť titulom ako Death Stranding, Shenmue III a to určite nebude všetko. Zatiaľ toho veľa nevieme, keďže teaser prezradil maximálne to, že v hre budú figurovať ústredné postavy z druhého a tretieho filmu a omnoho detailnejší nie je ani popis na oficiálnej stránke hry u vydavateľa, ktorým je spoločnosť Outright Games. O vývoj sa stará štúdio Funsolve, o ktorom však toho veľa nevedno.

Teaser toho neprezrádza mnoho, avšak zo stránky Outright Games sa dá vyčítať, že pôjde o PvE strieľačku z pohľadu tretej osoby, avšak núdza nebude ani o dobrodružné pasáže, takže by skôr na hru sedela kategória akčná adventúra. Hrať bude možno sólo, no nechýba ani možnosť spojiť sa s ďalšími hráčmi či už online, alebo lokálne za pomoci split-screen multiplayeru. Vďaka rôznym skillom a bohatým prispôsobeniam by ani opakovaný priechod rovnakou úrovňou nemal byť rovnaký. Cieľom hry bude zbierať Jewels a zachrániť Jumanji, no sťažovať vám to budú ako rôzne nástrahy, tak aj nepriatelia.

Z priložených obrázkov je zrejmé, že grafika bude štylizovaná do “cartoonovejšieho” vzhľadu, avšak to ešte nemusí byť na škodu veci ak hra bude zábavná. Či sa vývojárom hra podarí a naservírujú pred Dr. Bravestona, Ruby, Mousa a Prof. Oberona zaujímavé dobrodružstvo zistíme 15. novembra na platformách PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Zdroje: Outright Games, DualSHOCKERS

Komentuj!