Register

A password will be e-mailed to you.

Po dlhom čase sme sa dočkali oficiálneho dátumu vydania titulu Death Stranding, ktorý vyjde exkluzívne na konzoli PlayStation 4. S touto exkluzivitou to však podľa všetkého nebude až tak horúce.

Hneď na úvod sa hodí spomenúť, že nejde o úplne novú správu, nakoľko niečo podobné zaznelo aj v začiatkoch vývoja tohto titulu. Už pri samotnom oznámení hry, ktoré prebehlo ešte v roku 2015 sa hovorilo, že Death Stranding nebude exkluzívny pre jednu platformu.  Aj najnovšie však existujú indície, ktoré nasvedčujú tomu, že v prípade nového Kojimovho eposu pôjde iba o časovú exkluzivitu – napríklad aj chýbajúce logo Only on Playstation v PlayStation Store.

Čo to v praxi znamená? Odpoveď je jednoduchá. Death Stranding časom zrejme vyjde aj na iné platformy, než PlayStation 4. Logicky tak do úvahy pripadá PC verzia. Xbox One verzia je iba málo pravdepodobná, keďže sa nezdá veľmi reálne, aby spoločnosť Sony uviedla nejakú hru na platforme svojho najväčšieho konkurenta. Keď však vezmeme do úvahy fakt, že Death Stranding má byť titul, v ktorom by sa malo ľudstvo spojiť, nakoniec môže dôjsť aj k tomuto variantu. Kedy a na aké ďalšie platformy vyjde Death Stranding, sa však dozvieme až niekedy v budúcnosti.

Komentuj!