Register

A password will be e-mailed to you.

Death Stranding patrí v súčasnosti k najočakávanejším hrám. Nový počin, ktorý vzniká pod taktovkou legendy menom Hideo Kojima a jeho nového tímu Kojima Productions sa doposiaľ prezentoval už niekoľkými trailermi a teasermi, avšak ani jeden neprezradil o hre niečo konkrétne. Naposledy sme tu pred pár dňami mali teaser s názvom “Create the Rope”, ktorý bol síce ešte tajomnejší než obvykle, no lákal na trailer, ktorý by sa mal objaviť už dnes.

Hoci nevieme, či Hideo Kojima dnes hráčom konečne hru priblíži konkrétnejšie, podľa najnovšieho úniku priamo v PlayStation Store by sme sa však mohli dozvedieť dátum vydania, keďže v obchode už je nachystaná karta s predobjednávkou. Samozrejme, nemusí to ešte nič znamenať, avšak v poslednej dobe je zvykom, že Sony na PlayStation Store spúšťa predobjednávky na exkluzivity až v momente, kedy je známy dátum vydania.

Ako je z obrázku zrejmé, k predobjednávkam sa bude vzťahovať i bonusový obsah do hry a pre vašu PlayStation 4, nakoľko okrem zlatých okuliarov, zlatej šiltovky, zlatého brnenia a zlatého rýchlostného skeletonu dostanete i dynamickú tému a avatara Chibi Ludens. Samozrejme, zatiaľ nie je nič oficiálne potvrdené, no snáď budeme dnes večer o niečo múdrejší. Zatiaľ nezostáva nič iné, než počkať, čo nám Hideo Kojima naservíruje.

Zdroj: wccftech

Komentuj!