Register

A password will be e-mailed to you.

Celosvetovo uznávaný vývojár Hideo Kojima konečne odhalil svoj dlho pripravovaný titul Death Stranding, ktorý vyjde oficiálne už tento rok exkluzívne na PlayStation 4. 

Okrem oficiálneho dátumu vydania, ktorým je 8. november 2019, sme sa dočkali aj dlhého gameplay traileru, ktorý ukazuje, čo všetko môžeme od hry očakávať. Nechýbajú v ňom ani postavy, ktoré herecky stvárňujú Guillermo del Toro, Norman Reedus, Lindsay Wagner, Mads Mikkelsen či Léa Seydoux. Hlavná postava menom Sam Bridges sa ocitá v krajine, ktorá je obklopená smrťou všade navôkol. Svet tak bude pôsobiť úplne tajomne.

Ďalšou skvelou správou, ktorá poteší najmä našincov je podpora českých tituliek, ktorú oficiálne potvrdila aj spoločnosť Sony Interactive Entertainment. Death Stranding si tak majitelia PlayStation 4 vychutnajú ešte tento rok a navyše v českej lokalizácii, čo sú hneď dve dobré správy. V krátkom čase by sme sa mali dozvedieť aj informácie o The Last of Us Part II, v ktorého prípade taktiež očakávame oficiálny dátum vydania.

Komentuj!