Register

A password will be e-mailed to you.

Ešte koncom marca sme sa dočkali oficiálneho oznámenia Borderlands 3, na ktorom pracuje Gearbox Software. Hra vychádza oficiálne až 13. septembra 2019 na PC, PlayStation 4 a Xbox One, avšak jeden fanúšik si ju zahrá o niečo skôr.

Konkrétne sa jedná o hráča menom Trevor Eastman. 26 ročnému hráčov diagnostikovali minulý rok v júni rakovinu pečene a žalúdka, pričom prognóza lekárov bola šokujúca, keďže Trevorovi oznámili, že mu ostáva približne rok života. A keďže je Trevor Eastman už dlhý čas fanúšikom Borderlands, skúsil šťastie na internete a spýtal sa, či by bola nejaká šanca na to, aby si hru zahral čo najskôr, keďže nie je isté, že sa dožije oficiálneho dátumu vydania.

Našťastie sa táto správa dostala aj ku samotným vývojárom, ktorí neváhali ani chvíľu a oznámili mu, že jednu kópiu hry dostane v júni 2019. Trevor Eastman bol z tejto správy, samozrejme, nadšený a poďakoval každému, kto sa akýmkoľvek spôsobom podieľal na tom, aby sa jeho žiadosť dostala až k samotným vývojárom a vydavateľom.

Komentuj!