Register

A password will be e-mailed to you.

To, že portál Humble Bundle ponúka pravidelne hráčom zaujímavé tituly úplne zdarma nie je žiadnou novinkou. Preto nie je až tak prekvapujúce, že sme sa dočkali ďalšej limitovanej ponuky pre veľmi špecifický titul Jalopy. 

Jedná sa o pomerne vydarený mix adventúry a jazdeckého simulátora, v ktorom sa vydávate na dlhú cestu spolu s vaším strýkom. Cestujete naprieč jednoducho spracovanou krajinou, disponujúcou zaujímavým časovým obdobím, nakoľko je počin zasadený krátko po páde železnej opony. Zažívate tak rôzne príhody, hľadáte súčiastky pre váš automobil, no a snažíte sa dostať do zvolenej lokácie, čo znie rozhodne jednoduchšie, než to v skutočnosti bude. Titul Jalopy však nebol v dobových recenziách prijatý až tak dobre, keďže sa dočkal metascore o hodnote 65%.

Tým pádom tu máme tentokrát projekt, ktorý tak úplne nespadá do mainstream hernej produkcie, avšak všetko hravo doháňa výborným a unikátnym konceptom, ktorý je navyše i náležite využitý. V prípade záujmu vám postačí vlastný Humble Bundle účet, následne kliknete na priložený odkaz, no a hru si jednoducho aktivujete. Upozorňujeme však, že nedostanete Steam kľúč, nakoľko sa jedná o DRM free verziu, ktorú si stačí stiahnuť do vášho počítača. Nad touto ponukou ale neváhajte, nakoľko potrvá len do 25. mája 2019, pričom končí o deväťnástnej.

Komentuj!