Register

A password will be e-mailed to you.

Rage 2 vychádza už dnes a to na klasických platformách PC, PlayStation 4 a Xbox One. Avalanche Studios spoločne s id Software sa v pokračovaní vybrali trochu iným smerom, čo naznačuje aj launch trailer. Ako hra obstála v recenziách?

Ak by si mali recenzie zhrnúť, Rage 2 sa podľa nich vcelku vydaril, no rozhodne nejde o bezchybnú záležitosť. Obecne sa najviac chváli pocit zo streľby a samotná akcia, ktorá je údajne špičková, no v ostatných aspektoch je to to predsa len o niečo slabšie. Hru podľa všetkého trochu tiahne nadol aj vcelku krátka a nie až tak nápaditá kampaň. To znamená, že pokiaľ si náhodou máte chuť zastrieľať, potom si určite prídete na svoje, no hlbší príbeh radšej nečakajte. Rage 2 sa totiž vydal inou cestou, než jeho predchodca. Stále platí, že ide o najlepšiu hru štúdiu od ich Mad Maxa.

Attack of the fanboy – 7

Destructoid – 8

Game Space – 7,5

Game Informer – 7

GamesRadar+ – 6

GameSpot – 6

IGN – 8

PCGamesN – 7

ShackNews – 5

USgamer – 8

Majitelia PC si taktiež môžu pozrieť, ako hra pobeží na grafickej karte GeForce RTX 2020 Ti. Pokiaľ vás zaujíma ako je to s dodatočným obsahom, vývojári z Avalanche Studios hru budú pravidelne obohacovať hru rôznym DLC obsahom. Ten bude z väčšej časti úplne zadarmo, pričom základom bude pridávanie rôznych nepriateľov, či kozmetických doplnkov. No behom roka dorazia aj dve platené expanzie, konkrétne behom augusta a na jeseň.

Komentuj!