Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Creative Technology uviedla Creative Pebble Plus, sadu 2.1 USB stolových reproduktorov so subwooferom, ktoré vylepšujú svojho obľúbeného predchodcu – reproduktory Creative Pebble.

Vylepšený zvuk

Reproduktory Pebble Plus sú vybavené výkonnými 2-palcovými meničmi stredného rozsahu s uhlom sklonu 45 stupňov, ktorý zabezpečuje optimálne šírenie zvuku priamo do uší počúvajúceho. Spolu s novým, pridaným 4-palcovým subwooferom sa zvuk pre poslucháča stáva ešte intenzívnejší.

Pôvab v jednoduchosti

Odrážajúc design Creative Pebble, pokračujú reproduktory Pebble Plus v tradícii minimalizmu a jednoduchosti a sú univerzálnym doplnkom akéhokoľvek pracovného prostredia.

Jednoduché pripojenie

Vďaka možnosti USB pripojenia nebudete potrebovať dostupnosť sieťovej zásuvky. Zariadenia pripojíte k reproduktorom cez univerzálny 3,5 mm AUX kábel. Pre jednoduchosť ovládania sú ovládacie prvky umiestnené v prednej časti hlavného reproduktora.

Pre maximálny výkon

Jediným zapnutím prepnete reproduktory Pebble Plus do režimu High Gain pre silnejšie basy a priestorovejší zvuk. Pri starších zariadeniach, ktoré nepodporujú vyšší USB prúd poskytnú Pebble Plus kvalitný zvuk aj po prepnutí do režimu Low Gain.

Creative Pebble Plus je dostupný za cenu 39,99 EUR na Creative.com. Pre viac informácií navštívte www.creative.com/PebblePlus

Komentuj!