Register

A password will be e-mailed to you.

Už sa u nás stalo tradíciou, že vás upozorníme, keď internetový portál Humble Bundle zverejní nejaký zaujímavý balík hier. Aktuálny Bundle prináša hry, ktoré vychádzajú z čarovného sveta LEGO kociek.

Balíčky spravidla obsahujú rozličné tituly, ktoré sa delia podľa ceny a súčasný balík nie je výnimkou. Za sumu 0.88 € dostanete hry: LEGO Harry Potter: Years 1-4 a LEGO Batman: The Videogame. Zaplatením sumy 7.55 € alebo viac vám k obom menovaným titulom pribudne ešte: LEGO Harry Potter: Years 5-7, LEGO Batman 2: DC Super Heroes a The LEGO Movie – Videogame. Najvyššia suma v hodnote 10.70 € už obsahuje aj balík s hrami: LEGO City Undercover, LEGO Worlds a LEGO Batman 3: Beyond Gotham.

Všetky hry v rámci tejto ponuky sa dajú aktivovať na Steame. Spomínaný balík bude dostupný maximálne po dobu 13 dní a aktivovať si ho môžete na tomto odkaze. Treba opäť spomenúť, že časť vašich peňazí pôjde na charitu, ktorú si môžete sami vybrať z dopredu daného zoznamu šiestich charitatívnych organizácií.

Komentuj!

O autorovi

Od útleho veku hráč počítačových hier, holdujúci najmä žánrom RPG, adventúr a stratégií. Rovnako milovník kvalitnej beletristickej a odbornej filozofickej literatúry, študent filozofie a fanúšik európskej aj americkej kinematografie od 30. rokov do 70. rokov 20. storočia.

Súvisiace príspevky