Register

A password will be e-mailed to you.

Respawn sa zmohol na veľmi kvalitnú Battle Royal akciu Apex Legends. Hra zatiaľ prekonáva všetky očakávania, čo ide v konečnom dôsledku na úkor iných značiek. Teraz si to odniesol Titanfall. 

Apex Legends sa do druhej sezóny chystá priniesť porciu noviniek – zbrane, postavy, season pass a úpravu mapy. Respawn okrem toho pracuje aj na Star Wars Jedi: Fallen Order, čo je, ako sa zdá, nad sily štúdia. Potvrdzuje to aj producent Apex Legends Drew McCoy. Samozrejme, to neznamená, že na Titanfall sa úplne zabudne. Avšak žiadne zdroje sa smerom k tomuto projektu nepresunú. Kritici však tvrdia, že za zváženie stojí skôr odliv ľudí zo Star Wars projektu, ktorý síce nevyzerá zle, no Titanfall je momentálne silnejšou značkou.

Titanfall 3 však nie je odložený, pretože ešte nie je ani v počiatkoch produkcie. Zdá sa však, že plány na trojku už v príprave sú a nový Titanfall určite bude. A bude spadať do kategórie premium, teda žiadne mobilné hry, alebo rozširujúci obsah pre existujúce diely. To už dávnejšie potvrdil CEO spoločnosti EA, Andrew Wilson. Ako to dopadne, je zatiaľ vo hviezdach, no internetom sa šíria nepodložené fámy o tom, že Apex Legends je narýchlo vytvorený z materiálov pre  Titanfall 3 a ktorý je iba upravený do Battle Royal hry. A kým bude žiť Apex Legends, nový Titanfall tak skoro nevznikne.

Komentuj!