Register

A password will be e-mailed to you.

Herné spracovania populárnych športov sa každoročne tešia veľkej obľube, najmä u sérií ako FIFA, NBA, Madden NFL, či NHL, ktorá na starom kontinente má doposiaľ pomerne slušnú základňu fanúšikov. Medzi tieto série však bezpochyby patrí i MLB The Show, ktorá každoročne ukazuje, že i virtuálny šport si zaslúži svoje miesto na hernej scéne.

S MLB The Show sa na konzolách PlayStation pravidelne stretávame už od roku 2006, kedy vyšiel prvý diel s názvom MLB 06: The Show. San Diego Studio nepotrebovalo žiadne opravné pokusy, pretože hneď prvý diel stál za to a získal si dostatok fanúšikov na to, aby sa séria mohla vracať každoročne, i keď v tom čase ešte mala konkurenciu v podobe značky Major League Baseball 2K. Tá však s dielom Major League Baseball 2K13 ukončila svoju existenciu, pričom séria MLB The Show žije dodnes, pričom každý rok posúva kvalitatívnu úroveň o kúsok vpred.

Otázkou zostáva, či najnovší ročník dokázal opäť priniesť niečo nové a vylepšiť už beztak skvelú športovú hru. Či sa to vývojárom podarilo vám prezradím vo svojej videorecenzii.

Hru na recenziu poskytla spoločnosť

Komentuj!

O autorovi

K videohrám som mal pozitívny vzťah už ako 8 ročný chalan, ktorého zaujali TV videohry na žlté cartridge, na ktorých začínalo veľa hráčov. Neskôr som presedlal na PP06 a na 386, pri ktorých som strávil celé dni a hrával známe hry ako Golden Axe, Ugh! a Prehistorik. Tie považujem aj v dnešnej dobe za tie najlepšie. Ku konzolám a najmä k PlayStationu som sa dostal okolo roku 2010, kedy som spoznal Nathana Drakea a jeho príbehy v sérii Uncharted. Medzi moje koníčky patrí hranie videohier, novinky zo sveta IT, fotografovanie a americký futbal. Na prvom mieste je však rodina.

Súvisiace príspevky