Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Creative Technology Ltd. oznámila uvedenie svojich prvých bezdrôtových slúchadiel do uší, Creative Outlier Air, ktoré v sebe nesú pohodlie, dlhotrvajúcu výdrž batérie a prvotriedny zvuk. A to všetko za neodolateľnú cenu.

Výdrž, ktorá trvá

Outlier Air vynikajú mimoriadnou výdržou batérie, ktorá poskytuje 10 hodín na jedno nabitie. Spolu s dvoma nabíjacími cyklami na kompaktnom a ľahkom nabíjacom puzdre máte celkovo k dispozícii neuveriteľných 30 hodín počúvania. Outlier Air sú vybavené Bluetooth 5.0, ktoré spotrebujú menej elektrickej energie a majú väčšiu výdrž, ktorá jednoducho predčí ostatných konkurentov.

Navyše je Bluetooth 5.0 dvakrát výkonnejšie ako Bluetooth 4.2. Vďaka najnovšiemu čipu Qualcomm® QCC302x si budú môcť používatelia užiť lepšiu konektivitu spojenú s vyrovnaným a neprerušovaným počúvaním hudby spolu s ďalšími pokročilými funkciami ako sú Qualcomm aptX ™ audio a Qualcomm TrueWireless ™ Stereo Plus.

Spolu s kodekom Qualcomm aptX ™ a kodekom AAC, môžete očakávať bohatú a vylepšenú kvalitu zvuku a skvelý zvukový zážitok.

Komfort a pohodlie

Oulier Air sú odolné voči vode a potu so stupňom ochrany IPX5. Sú špeciálne navrhnuté pre tých čo sú často na cestách a nadšencov aktívneho životného štýlu. So svojimi ergonomickými a jedinečne navrhnutými slúchadlami sa nosia pohodlne po celý deň.

Vlastnosti

  • 10 hodín na jedno nabitie; celkový čas prehrávania až 30 hodín
  • Bluetooth 5.0, nízka spotreba energie s aptX a AAC
  • 5.6mm graphene driver diaphragm
  • Stupeň ochrany IPX5 – odolné voči vode a potu
  • Siri and Google Assistant kompatibilita

Cena a dostupnosť

The Creative Outlier Air budú čoskoro dostupné u vybraných predajcov za cenu 79.99 EUR.

Pre viac informácií navštívte https://sg.creative.com/p/headphones-headsets/creative-outlier-air.

Komentuj!