Register

A password will be e-mailed to you.

Ak máte radi horory, bezpochyby vám nebude nutné predstavovať počin Layers of Fear od našich severných susedov. Titul od poľského štúdia Bloober Team dokázal pred troma rokmi na seba strnúť pozornosť hernej obce a zbieral jednu pochvalu za druhou. Autori sa neskôr odvďačili fanúšikom pomocou prídavku Layers of Fear: Inheritance. Následne si od tejto značky oddýchli vďaka hre Observer, no teraz sa vracajú k značke, ktorá im priniesla pozornosť a popularitu.

Fanúšiskovia horor určite zbystrili pozornosť, keď Bloober Team oznámil, že po hre Observer pracuje na titule Project Méliès. K nemu sme dostali aj teaser, avšak z tejto krátkej ukážky bolo veľmi náročné vyvodiť, o čo presne pôjde.

Omnoho viac svetla vniesla do tejto situácie ukážka, ktorá bola vypustená do sveta zhruba pred 6 mesiacmi. Tá prezradila, že nový projekt Bloober Teamu sa bude odohrávať na lodi a bude obsahovať množstvo desivých výjavov, no to najdôležitejšie prišlo až v samotnom závere, kedy sa názov Project Méliès premenil na Layers of Fear 2.

Srdce nejedného hororového fanúšika bezpochyby poskočilo radosťou, i keď ukážka neprezradila to najdôležitejšie – dátum vydania. Čakanie na pokračovanie výborného hororu však je takmer u konca, keďže oficiálny Twitter účet prezradil, že Layers of Fear 2 dorazí 28. mája 2019 pre PC, PlayStation 4 a Xbox One. V príprave je aj verzia pre Nintendo Switch, avšak tá dorazí neskôr.

Zdroj: Twitter

Komentuj!