Register

A password will be e-mailed to you.

Titul Gone Home od oregonského nezávislého štúdia The Fullbright Company dokázal v roku 2013 zaujať ako kritikov, tak i hráčov. Vďaka tomu hra pozbierala nejedno ocenenie a okrem PC zavítala neskôr zavítala aj na konzoly a mobilné zariadenia s operačným systémom iOS. Ak ste tento zaujímavý počin nehrali, teraz to môžete napraviť, pretože hra je k dispozícii úplne zadarmo.

Jediná podmienka, ktorú musíte pre zisk Gone Home splniť je mať založený Humble Bundle účet, pretože práve tu je hra k dispozícii zadarmo. Je nutné však zamieriť na stránky Humble Bundle cez nasledovný odkaz, nakoľko priamo v obchode je hra k dispozícii za 13,46 €. Humble Bundle totiž rozdáva exploratívnu príbehovú adventúru v rámci Humble Trove, kde si ju môžete zadarmo stiahnuť do 3. mája 2019. Hra je bez akejkoľvek DRM ochrany, pričom nepotrebujete ani žiaden launcher. Neváhajte a pustite sa do tohto vydareného počinu, naozaj sa to oplatí.

Zdroj: DualSHOCKERS

Komentuj!

O autorovi

Prvé skúsenosti s hrami Martin zaznamenal v podobe napodobeniny NESu, ktorá niesla meno "Mortal Kombat III", ku ktorej bol pribalený cartridge žltej farby s 999 hrami. Medzi nimi sa nachádzali klasiky ako Mario, Duck Hunt, Double Dragon a pod. Neskôr zakotvil pri PC a PlayStatione, ktorého fanúšikom je dodnes. Herná scéna Martina baví aj v súčasnosti, novinky sleduje dennodenne a okrem hier sa venuje fotografovaniu. Od septembra 2016 pôsobí na pozícii šéfredaktora somhrac.sk.

Súvisiace príspevky