Register

A password will be e-mailed to you.

Fenomén známy ako Battle Royale je v súčasnosti tak populárny, že nemá takmer žiadnu konkurenciu. Navyše sa zdá, že jednoduchý koncept populárnych hier sa pozrie aj za brány virtuálneho sveta núl a jednotiek. V príprave je totiž unikátny event, ktorý sa bude niesť v duchu Battle Royale, no so skutočnými hráčmi a reálnymi lokáciami. 

Pokiaľ si náhodou myslíte, že celá akcia bude prebiehať vypustením niekoľkých zručných strelcov, ktorí sa celkom legálne postrieľajú na rozľahlom ostrove, musíme vašu fantáziu zabrzdiť a zároveň vás upokojiť. Prvý živý Battle Royale svojho druhu totiž prebehne v podstate nenásilne, nakoľko účastníci by podľa informácií mali využívať výhradne airsoftové zbrane, pričom rovnako dostanú nepriestrelné vesty, ktoré budú disponovať citlivými senzormi, monitorujúcimi všetky zásahy. O ikonickom zoskoku sa aktuálne nediskutuje, avšak tieto Battle Royal hry by mali trvať celé tri dni, no s tým, že každý jeden deň sa bude súperiť iba dvanásť hodín. Zvyšný čas jednotliví bojovníci investujú do oddychu, kde im bude zabezpečený menší prístrešok a, samozrejme, aj jedlo. Súťažiť by pritom malo až sto odvážnych ostrostrelcov. A aby to bolo zaujímavejšie, posledný “preživší” získa lákavú odmenu sto tisíc amerických dolárov.

Hoci to môže znieť, že už je všetko poctivo pripravené a nachystané na hranie, opak je vlastne pravdou. Organizátori totiž hľadajú osobu, ktorá by bola schopný manažovať celú akciu. Tá by priniesla inovatívne nápady, ktoré by mohli dopomôcť k dotiahnutiu tohto projektu až do samotnej cieľovej rovinky. To môže byť, pochopiteľne, aj niekto z vás, ak si teda myslíte, že by ste niečo podobné zvládli, neprekážala by vám komunikácia v angličtine, prípadne šesťtýždňový pobyt na danom mieste, nakoľko presne toľko by mala trvať celá organizácia. V prípade úspechu by ste boli odmeňovaný dennou mzdou, ktorá dosahuje 1500 dolárov. Nadšený milionár, ktorý celé toto dobrodružstvo financuje, jasne povedal, že chce čo možno najrealistickejší zážitok, ktorý je zároveň najbezpečnejší. Rozhodne bizarný nápad, ktorý budeme aj naďalej sledovať. V prípade, že by ste chceli skúsiť svoje šťastie, prihlášku na prestížny post nájdete po kliknutí na tento odkaz.

Komentuj!