Register

A password will be e-mailed to you.

Od štúdia Ubisoft sme sa dočkali sympatického gesta. Okrem toho, že na obnovu známej parížskej gotickej katedrály Notre-Dame poslal do fondu zatiaľ 500 000 eur, uvoľnil dočasne zdarma aj hru Assassin’s Creed Unity. Katedrála totiž hrá v tomto titule pomerne veľkú úlohu, keďže sa nachádza v strede Paríža a hlavný hrdina Arno Dorian sa okolo nej často pohybuje.

Ako je známe, svojho času vložil Ubisoft práve do Assassin’s Creed Unity veľké nádeje. Preto sa vývojári sústredili na skutočne verné zobrazenie Paríža na konci 18. storočia. Napríklad len dôkladné virtuálne vymodelovanie katedrály Notre Dame v stave, akom bola na konci 18. storočia údajne trvalo dva roky. A aj práve preto tento diel populárnej série vyniká predovšetkým do detailov vymodelovaným svetom, keďže inak sa v dobe vydania nevyhol kritike. Problémom bola práve kvôli týmto detailom i slabšia optimalizácia, no aj prílišná implementácia mikrotransakcií. Toto všetko však už vyriešil čas, takže v súčasnosti by vám nemalo nič brániť vychutnať si tento titul naplno.

Pokiaľ si teda chcete slávnu katedrálu prejsť aspoň virtuálne, stačí sa zaregistrovať na stránkach Ubisoftu a hru si jednoducho zdarma pridať do knižnice, kde už vám zostane trvalo. Takže neváhajte a spoločne s asasínom Arnom Dorianom sa na pozadí búrlivých udalostí Veľkej francúzskej revolúcie pomstite vrahom jeho otca. Príliš však neváhajte, pretože táto ponuka platí od Ubisoftu iba do 25. apríla 2019, kedy o deviatej ráno skončí.

Komentuj!