Register

A password will be e-mailed to you.

Asi nie je potrebné písať o tom, čo za hru je Red Dead Redemption 2. Jedna z najočakávanejších hier posledných rokov minulý rok v októbri poctila svojou návštevou aktuálne konzoly, avšak PC hráči toľko šťastia nemali. Samozrejme, neustále sa vynárali dohady o tom, že hra na počítače dorazí neskôr, avšak najnovší únik asi mnohých z vás, ak sa potvrdí, nepoteší.

Vyzerá to tak, že Epic Games Store si na svoje konto konto pripíše ďalší veľký zárez, tento raz menom Red Dead Redemption 2. Na internet sa totiž dostala informácia o tom, že PC verzia tohto počinu od Rockstar Games bude oznámená 22. apríla s tým, že hra vyjde 9. júla. Na tom by, samozrejme, nebolo nič zlé, avšak druhá časť tejto správy bude pre mnohých hráčov zdrvujúca.

Na známom fóre 4chan.org sa totiž objavila správa o tom, že PC verzia Red Dead Redemption 2 bude exkluzivita pre Epic Games Store, avšak nie iba dočasná, ale trvalá. Treba brať na zreteľ, že ide o nepotvrdenú správu, avšak nedávno sa na 4chan objavil leak aj ohľadom Borderlands 3, pričom ten sa neskôr ukázal ako pravdivý. Do karát nahráva i skutočnosť, že ako Borderlands 3, tak i Red Dead Redemption 2 patria pod spoločnosť Take Two.

Bezpochyby vám neuniklo, že Take Two a Epic už uzatvorili partnerstvo pri Borderlands 3, takže prečo by to nemohla byť pravda i pri Red Dead Redemption 2, všakže? Podľa leaku by z tejto exkluzívnej dohody malo Take Two profitovať na prídavkoch, ktoré do hry pribudnú, nakoľko by spoločnosť získala úplný profit z predaja, čo môže z finančného hľadiska znieť pre Take Two lákavo.

Opäť však upozorňujeme, že žiadna z týchto informácií nie je potvrdená a môže ísť o podvod. V každom prípade, nezostáva nám nič iné, než počkať na vyjadrenie aspoň jednej zo zainteresovaných strán, prípadne do 22. apríla, kedy by podľa danej správy malo dôjsť k oznámeniu.

Zdroj: DSOG | Dark Side of Gaming

Komentuj!