Register

A password will be e-mailed to you.

Už sa u nás stalo stáva tradíciou, že vás upozorníme, keď internetový portál Humble Bundle zverejní nejaký pozoruhodný balík, obsahujúci rôzne zaujímavé tituly. Tento Bundle obsahuje hry, ktoré vytvorilo, alebo vydalo štúdio a vydavateľstvo BANDAI NAMCO.

Balíčky vždy obsahovali rôznorodé hry, ktoré sa delili podľa ceny a súčasný balík nie je výnimkou. Obsahuje tituly, ako Enslaved: Odyssey to the West, Pac-Man Championship Edition DX+ a Impact Winter, ktoré získate zaplatením minimálnej požadovanej sumy 0.89 €. Hry ako Little Nightmares, 11-11 Memories Retold, Get Even a Project CARS dostanete za cenu 8.64 €, zatiaľ čo vyplatením sumy 13.39 € sa vám sprístupní GOD EATER 2 Rage Burst a Sword Art Online: Fatal Bullet on Steam. A pokiaľ sa riadne udriete po vrecku a rozhodnete sa obetovať aspoň 22.32 € sprístupní sa vám navyše aj titul Tekken 7.

Akcia potrvá približne dva a pol týždňa a dovtedy máte veľmi veľa času sa rozhodnúť, či do nej niečo investujete. Pokiaľ sa rozhodnete do toho ísť nezabudnite, že rovnako ako v predchádzajúcich balíkoch, aj tento raz máte na výber jednu z niekoľkých charít, do ktorej pôjde istá čiastka, vybraná z vašich peňazí. Samotný balík si môžete bližšie pozrieť na tomto odkaze.

Komentuj!