Register

A password will be e-mailed to you.

Ak patríte k fanúšikom žánru Battle Royale a stále nevlastníte Call of Duty: Black Ops 4, potom vás určite poteší správa, že Activision ponúka aj počas mesiaca apríl 2019 jeho režim s názvom Blackout úplne zadarmo. Ak ste ešte nemali možnosť si ho vyskúšať, máte na to celý mesiac.

Treyarch so svojím Battle Royale režimom v Call of Duty: Black Ops 4 skutočne zabodoval a hra výborne obstála aj v našej recenzii. Pokiaľ si chcete kvality tohto módu odskúšať na vlastnej koži, po kratšej dobe na to máte znova ideálnu príležitosť. K prvej a nepomenovanej mape už navyše pribudla aj ďalšia a to Alcatraz, o ktorom sa špekulovalo dlhší čas. Tentoraz ide o podstate menšiu lokalitu, ponúkajúcu stiesnené priestory, v ktorých bude zabíjanie ešte o niečo rýchlejšie. Majitelia konzol PlayStation 4 si ju môžu každopádne vychutnávať už od včerajšieho dňa, no zvyšní hráči si musia ešte chvíľu počkať. Na PC a Xbox One sa totiž objaví až 9. apríla 2019.

Pokiaľ si chcete Blackout zahrať, zamierte do PlayStation Store a nájdite si Call of Duty®: Black Ops 4 – Blackout Free Trial. Po stiahnutí a nainštalovaní vám už okrem nutnosti mať predplatené PS Plus členstvo nebude nič brániť v samotnom hraní.

Komentuj!