Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosti Darkflow Software a Gaijin Entertainment opäť posunuli hranice Battle Royale žánru ďalej. Pridaj sa k hráčom hry Cuisine Royale v boji o ich konečné víťazstvo, ale teraz nielen hľadaním zbraní a brnení, ale tiež častí tela, ktoré chcete pripojiť k bojom! Dávajte pozor a držte oči na nohách, rukách a iných zdravých častiach tela, ktoré nechcete stratiť, potom čo nájdete hlavu.

Nemusíte sa však báť, nezačnete skôr ako nebudete viac ako len trup tela (v skutočnosti trup tiež nemáte). Manekýn, ktorým ste na začiatku, má nejaké ľudské črty, ale nezačnete, pokiaľ nezložíte naozajstného Frankensteina. Napríklad bez správnej hlavy nebudete môcť jesť, čo vám berie šancu na doplnenie strateného zdravia. V prípade slabých rúk váš manekýn síce udrží slabú zbraň, nebude však schopný dostať sa cez prekážky či steny bez poriadneho bicepsu.

Lepšie, rýchlejšie, silnejšie! Čím viac správnych častí tela nazbierate, tým budete mať lepšie šance na úspech. Okrem zabezpečenia základných životných funkcií, zhromažďovanie častí tela zabezpečí aj bonus. Železný zadok od Clyda zvýši ochranu z nuly na hrdinu, zatiaľ čo dobrá hlava pomôže lepšie odolávať nebezpečným vplyvom v zóne, čo znamená, že budete mať menšie poškodenia, keď sa ocitnete mimo herného priestoru. Annie, na druhej strane poskytne vašej postave potápačskú kombinézu, vďaka ktorej môžete dlhšie zadržať dych, a zároveň jej ľavá a pravá ruka zrýchli nabíjanie zbraní a zníži náraz streľby. Môžete tu nájsť až 14 rôznych častí tela – 7 mužských a 7 ženských – ktoré môžu byť kombinované medzi sebou na rôzne spôsoby, aké si len viete predstaviť (alebo aj nechcete).

Frankenstein je ideálnou postavou a testom tvojej kreatívnosti v bojoch od 1. apríla do 5. apríla 2019. Viac informácií o novej verzii Battle Royale nájdete na oficiálnej internetovej stránke hry Cuisine Royale tu: http://www.gameroyale.net

Komentuj!