Register

A password will be e-mailed to you.

Hry od štúdia FromSoftware sú vďaka svojej enormnej náročnosti známe aj tým, že si v nich samotní hráči vytvárajú rôzne výzvy, ktoré im po splnení prinesú pocit satisfakcie. Jeden hráč si dal napríklad za cieľ prejsť sériu Dark Souls bez jediného nepriateľského zásahu, no nesmieme zabúdať ani na klasické speedruny. Toho sa po približne týždni dočkal aj Sekiro: Shadows Die Twice a výsledný čas vás, pravdepodobne, poriadne zahanbí. 

Úspešné pokorenie titulu Sekiro: Shadows Die Twice vám zaberie i niekoľko desiatok hodín, pričom si musíte privyknúť na náročné pravidlá, naučiť sa jednotlivé move sety, zistiť taktiky na jednotlivých bossov. Veľmi podobne na tom bol aj YouTube používateľ, ktorý vystupuje na internete pod prezývkou uhTrance.

Za neuveriteľný týždeň však plnohodnotne ovládol všetky herné mechaniky, vďaka čomu bol jeho pôvodný rekord pokorenia jedna hodina a deväť minút. Určite musíme upozorniť na to, že sa jedná o plnohodnotný prechod bez rôznych glitchov. Svoj rekord však o niekoľko dní ešte raz zlomil a titul zvládol prejsť za päťdesiat minút a 41 sekúnd. Bez najmenších pochýb sa jedná o úctyhodný výkon, no ktovie či sa mu ho ešte nepodarí vylepšiť.

Komentuj!