Register

A password will be e-mailed to you.

Bethesda Softworks bližšie predstavila titul Wolfenstein: Youngblood, o ktorom sme mohli prvýkrát počuť na minuloročnej E3. Čo všetko nám prinesie nová hra zo série Wolfenstein a kedy sa jej dočkáme?

Už dávnejšie vieme, že ikonický hrdina B. J. Blazkowicz tentokrát nebude hlavnou postavou. Stále bude základným kameňom tejto série, avšak vo Wolfenstein: Youngblood si zahráme za jeho dve dcéry – Jess a Soph Blazkowicz. Nový Wolfenstein ponúkne aj kooperáciu, v ktorom budeme mať možnosť hľadať uneseného otca oboch hlavných protagonistiek a bojovať proti nacistom aj s ďalším spoluhráčom. Okrem toho pribudnú aj RPG prvky, vďaka ktorým si budeme vylepšovať zbrane a levelovať postavu.

Paríž plný nacistov ponúkne i katakomby, v ktorých budú mať dcéry B. J. Blazkowicza svojich spojencov. A teraz to najdôležitejšie, nakoľko ohlásený bol aj dátum vydania. Wolfenstein: Youngblood vychádza už 26. júla 2019 na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Fanúšikov asi poteší aj informácia, že pri kúpe Deluxe edície získate takzvaný Buddy Pass, vďaka ktorému môžete pozvať svojho priateľa do hry, bez toho, aby vlastnil ďalšiu kópiu.

Komentuj!