Register

A password will be e-mailed to you.

Judge Eyes, neskôr prezentovaný iba ako Judgment, sa nám po prvýkrát predstavil na minuloročnej Tokyo Game Show konferencii, kde dal hráčom jasne vedieť, že pôjde o titul v štýle legendárnej série Yakuza, akurát s detektívnejšou zápletkou. Nedávna kokainová aféra však mohla ohroziť vydanie na západe a tuzemsku, no zdá sa, že tvorcovia pôvodný dátum dodržia. 

Sega berie drogový prešľap herca Pierra Takiho vážne. Judgment bol po prasknutí tejto kauzy stiahnutý z predaja a to isté môžeme povedať o nespočetnom množstve propagačných materiálov, ktoré zmizli z oficiálnych stránok vývojárskeho a vydavateľského štúdia zároveň. Ten daboval postavu menom Kyohei Hamura, ktorá bude podľa nedávneho vyhlásenia samotného štúdia Sega nahradená iným hercom. To zahŕňa ako voice-acting, tak aj motion capture.

Autori každopádne potvrdili, že pôvodný dátum vydania pre západ, ktorý bol stanovený na 25. júla 2019 stále platí. Judgment teda u nás vyjde už v upravenej verzii s novým, zatiaľ neznámym a nešpecifikovaným, hercom, ktorého meno bude propagované aj na plagátoch a v trailer videách. Sega zverejnila túto správu prostredníctvom svojho Twitter účtu. Uistila týmto spôsobom všetkých hráčov, že Judgment sa do predaja vráti aj v Japonsku, tak aj v ostatných krajinách. Model postavy bude, pravdepodobne, nahradený aj v japonských verziách nejakým rozsiahlejším patchom, keď sa tento projekt vráti opäť do predaja.

Komentuj!