Register

A password will be e-mailed to you.

V roku 2014 sme sa dočkali titulu Oddworld: New ‘n’ Tasty!, ktorý do modernej podoby previedol legendárnu skákačku Oddworld: Abe’s Oddysee. O dva roky neskôr, a teda v roku 2016, spoločnosť Oddworld Inhabitants oznámila, že i druhý diel známy ako Oddworld: Abe’s Exoddus sa dočká modernej reimaginácie, ktorá ponesie názov Oddworld: Soulstorm.

Odvtedy sme o hre poriadne nepočuli, čo sa však zmenilo vďaka práve prebiehajúcej výstave GDC. Počas tlačovej konferencie Unity sme sa totiž dočkali vôbec prvého teaseru, ktorý nám ukazuje, ako by hra mala vyzerať, keďže ukážka, hoci je predrenderovaná, prezentuje najmä grafický engine.

Aby to však nebolo všetko, Oddworld Inhabitants sa podelili aj o video, ktoré zachytáva, ako prezentovaná scéna postupným pridávaním jednotlivých efektov a prvkov vznikala.

Na záver sme sa ešte dočkali videa, v ktorom vývojári prezentujú nový renderovací proces, ktorý zabezpečí, že svet Oddworldu bude v Soulstorme vyzerať naozaj výborne.

Je skvelé, že sme o hre konečne počuli niečo nové, avšak ani tento raz nebolo naznačené, kedy presne sa hry dočkáme. Pravdepodobne to nebude až tak skoro, nakoľko sme zatiaľ nevideli ani jeden záber priamo z gameplayu a o hre je napriek prítomnosti na GDC 2019 počuť iba minimálne. Na oficiálnej stránke hry však možno nájsť informáciu, že hra dorazí v priebehu tohto roku, čo by fanúšikom bezpochyby urobilo radosť, no nevieme povedať, či je daná informácia stále aktuálna. Snáď sa o Oddworld: Soulstorm dozvieme viac v dohľadnej dobe, mlčania už bolo zo strany autorov naozaj dosť.

Zdroj: DualSHOCKERS

Komentuj!